Publicitat
Ciutat

Maties Serracant, Juli Fernàndez i Ramon Vidal respondran les preguntes dels lectors del D.S.

D'esquerra a dreta, els candidats a l'alcaldia Juli Fernàndez, Maties Serracant i Ramon Vidal / ÓSCAR ESPINOSA

ACTUALITZACIÓ - 2 DE MAIG DEL 2019

Per motius tècnics del Diari de Sabadell queden suspeses les entrevistes a través de Facebook Live. Esperem reprendre-les el més aviat possible.

Els principals candidats a l'alcaldia de Sabadell s'han prestat a posar-se davant els lectors del Diari de Sabadell per respondre en directe les seves preguntes. L'alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha encetat aquesta sèrie d'entrevistes realitzada a travès de Facebook Live, i ara és el torn del candidat de la Crida per Sabadell i actual alcalde, Maties Serracant, el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya, Juli Fernàndez, i el d'Ara Sabadell, Ramon Vidal.

Publicitat

Per seguir les entrevistes en directe i poder fer les vostres preguntes, seguiu la pàgina de Facebook del Diari de Sabadell. Si ja ens seguiu, no haureu de fer res de nou, només connectar-vos a l'hora en què començarà l’emissió - Clica aquí per seguir el Diari de Sabadell a Facebook.

Els horaris de les entrevistes són:

  • Ramon Vidal (Ara Sabadell) - Dijous, 2 de maig, a les 12h
  • Juli Fernàndez (ERC) - Divendres, 3 de maig, a les 10h
  • Maties Serracant (Crida per Sabadell) - Divendres, 3 de maig, a les 13h

En cas que no us pogueu connectar a l'hora indicada, deixeu-nos un missatge a les xarxes socials del Diari o bé envieu-nos les vostres preguntes a redaccio@diaridesabadell.com indicant a qui li voleu fer.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top