Publicitat
ESPORTS

Escola Pia i CN Sabadell no poden passar de l’empat

Dani Salgado, en una acció del passat derbi davant l'atenta mirada de Pep Font / Lluís Franco

Els representants sabadellencs de la Segona Divisió B no van poder resoldre els seus respectius duels amb victòria en la jornada celebrada aquest dimecres 1 de maig. D’una banda, el Club Natació Sabadell, ja sense pressió, visitava la complicada del Salou. Un conjunt que tenia l’opció d’aconseguir la permanència de forma matemàtica. Els de Diego Blanco, però, van poder esgarrapar un punt davant els de Marcos Angulo.

D’altra banda, l’Escola Pia va deixar escapar dos punts amb el Cerdanyola (2-2), la bèstia negra dels de Can Colapi aquesta temporada on no han estat capaços d’endur-se la victòria en cap dels dos duels davant d’un conjunt que ara com ara baixaria a Tercera Divisió. De moment, però, tot i aquesta ensopegada els sabadellencs mantenen la tercera posició, almenys, fins dissabte quan el Mataró disputarà el partit ajornat davant l’Hospitalet.

Publicitat
Comentaris
To Top