EDITORIAL

Campanya amb sorpresa

Tot feia preveure que avui a les 00.00 h començaria l’11a campanya a les eleccions municipals de Sabadell amb certa tranquil·litat. Més enllà de les 15+1 candidatures (la 16a és la fantasma) i de la presència de dos partits amb postulats xenòfobs, semblava que seria una campanya plàcida. Tant dissabte en el debat del D.S., com ahir en el debat organitzat per més de 40 entitats de la ciutat, els candidats van demostrar que, malgrat les diferències ideològiques, tenen una bona relació personal. Per això no sabem fins a quin punt la notícia que va esclatar dimarts afectarà alguns discursos previstos, però és un cop dur a la línia de flotació de la Crida per Sabadell i l’alcalde actual, Maties Serracant.

Publicitat

La condemna d’un jutge de pagar 25.000 euros a una exfuncionària de l’Ajuntament, Maite Morao, per haver patit “assetjament laboral” és greu. Tant des del govern com des de l’Entesa continuen negant els fets i asseguren que tot és una invenció de Morao, i per això presentaran un recurs en contra. Però el jutge sí que s’ha cregut la versió de la funcionària. Bona part de l’oposició ha reaccionat demanant responsabilitats polítiques a Serracant, i que pagui ell els 25.000 euros i no l’Ajuntament, com diu el jutge. S’escalfa la campanya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top