EDITORIAL

La campanya que mereix Sabadell

Ha arribat el moment: arrenca oficialment la campanya de les eleccions municipals. Dijous al vespre es va produir el tret de sortida a una cursa que acabarà el diumenge 26 de maig. Seran dues setmanes intenses per als ciutadans, per als periodistes… i també per als candidats. Una campanya és una campanya: vindran promeses, compromisos (i alguns cants de sirena). Per això, ara més que mai cal realisme i que les formacions polítiques treballin per resoldre els problemes immediats de la ciutadania.

D’altra banda, és el moment del joc net i l’altura de mires. Cal una campanya en què el focus estigui posat en les demandes de ciutat i en projectes concrets per a Sabadell, i no en les baralles barroeres en què massa sovint cauen les cites electorals. Una contesa electoral en què es parli de visió de ciutat, de futur i d’esperança, però sense oblidar les dades i les realitats de l’administració. Una campanya en què es parli de cultura, d’educació i d’esport, i en què es recordi que els programes són per complir-los i que la democràcia no és prometre ara per oblidar després. Pel bé de tots, esperem que sigui així. Mentrestant, aquest diari informarà com ho fa sempre: amb esperit crític i des d’una perspectiva independent.

Comentaris
To Top