Esports

Bea Ortiz i Paula Leitón marxen de l'Astralpool CN Sabadell

Bea Ortiz en el darrer enfrontament davant el Sant Andreu / Ll. Franco

Pocs dies després  d’acomiadar una de les temporades més exitoses de l’Astralpool Club Natació Sabadell -encara amb opcions de fer el ‘sextet’ amb la Supercopa d’Europa- i sense gaire temps per gaudir-ho, Paula Leitón i Bea Ortiz, dues de les jugadores cabdals en la consecució dels darrers títols de l’entitat nedadora, van decidir posar punt final a l’etapa anunciant el seu fitxatge pel CN Terrassa.

Leitón, que va arribar fa tres temporades -juntament amb Bea Ortiz-, iniciarà el camí de tornada des d’on va sortir quan tenia tan sols 16 anys. La possibilitat de liderar un projecte ambiciós a casa seva i tenir l’oportunitat d’agafar un rol més important a la seva posició amb els JJ. OO. de Tòquio a l’horitzó, han estat els motius que han empès a la jove waterpolista a fer el pas després de formar una de les millors parelles a la posició de boia amb Maica García. Tanmateix, la rubinenca Bea Ortiz, va anunciar aquest dimarts seguir els passos de la seva companya per “contribuir a la millora d’un equip que vol fer un pas endavant”, segons va assegurar des del club terrassenc.

Publicitat

Anni Espar podria ser la següent

Un cop conegudes aquestes dues sortides, sumades a les de les americanes Kiley Neushul i Maggie Steffens, la pròxima en sortir de l’entitat nedadora podria ser Anni Espar en direcció el CN Mataró. Tanmateix, quedarà per resoldre el futur de la capitana Olga Domènech que podria marxar després d’aconseguir 55 títols amb el Club Natació Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top