Ciutat

Un cor infantil de 150 alumnes ‘cantaran Àfrica’ aquest dijous

Uns 150 alumnes de les escoles Joan Maragall, Estel i Vedruna Carme protagonitzaran dijous el concert Cantem Àfrica a la plaça de Sant Roc, a partir de les 10.30 h. El recital culmina un projecte on els alumnes han treballat el valors de la pau, la cooperació i la defensa dels drets humans a través de la música i la cultura. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Fundació Main i l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària amb el suport de l’Ajuntament.

Cançons tradicionals africanes

Els alumnes interpretaran cançons tradicionals africanes. Una narració artística explicarà el context i la cultura del continent. El projecte també tracta la sensibilització i la solidaritat amb projectes de cooperació amb infants de Moçambic que viuen al carrer i infants orfes del Senegal.

Per desenvolupar el Cantem Àfrica primer s’ha fet una selecció de cançons tradicionals africanes, que reconeguts compositors catalans han harmonitzat per tal de ser cantades per cors infantils, i s’ha ofert als petits la possibilitat d’experimentar amb instruments típics, danses i cerimònies.

Comentaris
To Top