Publicitat
Ciutat

Pantalla gegant i concentració independentista en motiu de l’última jornada del judici al procés

Protesta contra el judici del procés al Racó del Campanar / ÓSCAR ESPINOSA

Les entitats sobiranistes ANC i Òmnium instal·laran aquest dimecres una pantalla gegant per seguir l’última jornada del judici pel referèndum de l’1 d’octubre. Des de les 10 h i fins que acabi la sessió estarà ubicada al Racó del Campanar, on des que va començar el judici l’han seguit en una carpa-. Al vespre es preveu una concentració per reclamar l’absolució dels dotze encausats.

ANC i Òmnium apunten que aquest dimecres 12 de juny serà l’últim dia del judici si no hi ha cap imprevist i durant la sessió els processats tindran 15 minuts per dir la seva última paraula. “És en aquest moment tan emotiu quan volem sentir-nos units, entre nosaltres i amb ells i, alhora, denunciar la injustícia a què estem tots sotmesos, i ells en pròpia carn”, expliquen les entitats en un comunicat, i per això proposen seguir-lo conjuntament al costat del consistori.

Concentració en acabar el judici

El dia que acabi el judici, sigui dimecres 12 o dijous 13 de juny, el PDECat, ERC, la CUP, l’ANC i Òmnium convoquen una concentració unitària a les 20 h al mateix Racó del Campanar. La protesta exigirà l’absolució dels dotze dirigents independentistes processats al Tribunal Suprem i portarà el lema ‘Llibertat: l’autodeterminació és un dret’.

L’actor sabadellenc Jep Barceló llegirà el manifest unitari i al final de la concentració les Bruixes del Nord faran una actuació especial.

Publicitat
Comentaris
To Top