Oci i cultura

‘Quedem?’, el musical que reinterpreta com veiem l’amor

/ Foto: Cedida

Hi ha tantes maneres de viure l’amor com persones hi ha al planeta. El musical ‘Quedem?’ intenta explicar quatre dels milers de punts de vista que hi ha. L’espectacle es centra en la història de quatre joves que viatgen a Nova York i que afronten les relacions de parella, el fet de  lligar i les decepcions que comporta. Tot això en un muntatge vehiculat amb versions de cançons de musicals que van des de ‘Rent’ fins ‘Book of Mormon’ o ‘Shreck’.

‘Quedem?’ es representarà al Teatre del Sol a partir d’aquest 21 de juny. Està dirigit per Adrià Aguilera, director de musicals i pianista i Sergi Gonzàlez, Eric Alés, Marc Pont i Llorenç Costa en els papers dels joves que van a la recerca de l’amor.

L’espectacle conté temes de diferents musicals,però en molts d’ells s’ha modificat la lletra per encaixar-la dins de la història. “Hem agafat cançons i gèneres molt diferents”, indica Aguilera, “com també són molt diferents els personatges”. Entre els quatre protagonistes no podria haver-hi  més diferències. Segons el director, els personatges són totalment diferents, passant pel tímid i vergonyós fins al descarat amb to fatxenda. “Trobem rols molt diferents i maneres d’afrontar els problemes diferents”, subratlla.

Però tot i que reinterpreten temes de musicals, han fugit dels més clàssics i  han mirat d’agafar obres més modernes. “El musical més antic que hem versionat és ‘Rent’, però la resta són més moderns”, afirma Aguilera. A més, tampoc s’han volgut limitar i també han recuperat altres cançons que, tot i tenir un format molt semblant al de musicals, no pertanyen a cap espectacle com és el cas de la cançó ‘Latte Man’.

La preparació de ‘Quedem?’ ha sigut ràpida, ja que es van posar a treballar-hi després de representar al Teatre Sant Vicenç ‘Alcem la veu’. Tot i això, l’expectació creada ha estat alta. Si més no, abans de l’estrena ja tenen exhaurides les entrades pels primers quatre espectacles. Per aquest motiu van decidir allargar-ne les representacions fins al 5 i 12 de juliol.

Comentaris
To Top