Ciutat

Sabadell crida contra el feminicidi de Terrassa

Un dels moments de la concentració / Victòria Rovira

Mig centenar de persones s’ha aplegat aquesta tarda a la plaça de Sant Roc per mostrar el seu rebuig de l’assassinat d’ahir dimecres d’una veïna de Terrassa a mans del seu marit que, posteriorment, es va entregar a la policia. A crits de “si ens toquen a una, ens toquen a totes”, els manifestants han volgut expressar, un cop més, la seva indignació contra la violència masclista.

La concentració ha estat convocada després de fer-se públic el cas d’un home que va matar ahir dimecres la seva parella a un pis del Passeig Vapor Gran de Terrassa i després es va entregar a una comissaria de la Policia Nacional propera al domicili, on va confessar el crim. Els agents van trobar, efectivament, el cos de la dona al seu habitatge.

L’home va quedar detingut en dependències policials de la Policia Nacional, però el cas ha passat als Mossos d’Esquadra, que s’ocuparan de la investigació. En aquest cas, però, no hi havia antecedents judicials de violència entre la parella, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Minut de silenci a la plaça de Sant Roc per l’assassinat d’una dona a Terrassa

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top