ESPORTS

La selecció masculina de waterpolo, subcampiona en el Mundial de Gwangju

Els nois junt amb Sergi Cabanas, recollint la medalla de plata en el podi

O bella ciao. La selecció de David Martín i Sergi Cabanas s’ha emportat la plata però també la classificació als Jocs Olímpics de Tokio 2020, igual que la selecció femenina. Ells eren més favorits que elles a la final, però tot i així, la selecció que va quedar quarta al passat europeu la va guanyar contundenment per 10-5 després que Espanya eliminés a les favorites Sèrbia i Croàcia.

On va estar més igualat va ser en el primer quart, que anaven 2-2 amb doblet de Perrone però ja es començava a veure la diferència. Un equip que aprofitava totes les superioritats de l’home i l’altre que no. En el seguent quart, només van poder marcar de penal i va acabar 5-3 a favor del conjunt italià. El tercer va ser el més desastrós, amb un parcial de 3-0 en contra, on es va sentenciar el partit. En l’últim, Itàlia també va guanyar l’últim sprint i van acabar aquell parcial amb 1-2 i finalment un 10-5 per part dels italians.

Per acabar, aquesta selecció ha deixat un molt bon regust de boca tot i no aconseguir l’or, ja que feia 10 anys que no veien una medalla en un Mundial i es van amb les expectatives altes de cara a l’any vinent per Tòquio.

Comentaris
To Top