Diners

El Banc Sabadell destina 45 milions a la renovació dels caixers per fer-los més segurs

El caixer que el Banc Sabadell ha estrenat a Sant Cugat del Vallès / CEDIDA

Més seguretat. Aquest és l’objectiu del Banc Sabadell, que acaba d’estrenar a la seva oficina principal de Sant Cugat del Vallès un nou model de caixer més segur i amb un disseny renovat. D’aquesta manera, l’entitat financera inicia un procés de renovació de centenars de caixers de tota la geografia espanyola i una ampliació del seu parc d’aquest tipus de màquines d’autoservei. El pressupost d’aquesta renovació és de 45 milions d’euros.

Segons han explicat fonts de l’entitat financera, els nous caixers són més segurs perquè el seu maquinari disposa de mòduls actualitzats amb millores que “aporten alta disponibilitat però també seguretat gràcies a l’evolució del seu disseny mecànic”. A més, funcionen amb un programari més actual, cosa que “permet implementar capes de seguretat no disponibles en versions anteriors”.

Així mateix, les noves màquines d’autoservei presenten un aspecte avantguardista dissenyat per l’estudi de Mario Eskenazi, qui s’ha ocupat de la imatge corporativa del Banc Sabadell durant més de 20 anys i que destaca per la capacitat comunicativa dels seus treballs a través de la claredat i la senzillesa. L’objectiu és “diferenciar-se dels competidors i oferir als clients una experiència d’usuari més intuïtiva”, asseguren els portaveus del Banc Sabadell.

L’entitat té previst fer extensiu aquest nou model de caixer a bona part de les seves oficines de tot Espanya durant aquest any i fins al mes d’abril de l’any vinent. Per això, substituirà 595 màquines antigues i ampliarà el seu parc en 105 nous caixers. El primer caixer amb el nou model del Banc Sabadell ha estat situat a la plaça d’Octavià de Sant Cugat Vallès. Aquest indret ha estat escollit pel seu valor simbòlic, ja que aquesta va ser la primera oficina que el banc va obrir fora de la seva ciutat d’origen els anys 60.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top