Diners

17 estades empresarials europees

El Vapor Llonch
El Vapor Llonch / LL. FRANCO

Sabadell és capdavantera en els intercanvis empresarials del projecte Erasmus per a Joves Emprenedors finançat per la Unió Europea. L’any 2019, s’han gestionat 17 estades tant per a persones emprenedores com d’empresaris sabadellencs que han acollit un treballador de la UE a les seves oficines.

Sabadell forma part d’un consorci amb 10 socis europeus com Bèlgica, Regne Unit, Eslovènia, Alemanya i Lituània. El projecte permet als candidats col·laborar durant un període determinat d’uns mesos amb un empresari experimentat d’un altre país de la UE.

Els empresaris i els emprenedors novells tenen l’oportunitat de conèixer fórmules de gestió i mercats nous d’interès per a la persona emprenedora que hi fa l’estada a fi de poder aplicar aquests coneixements al seu propi negoci. D’altra banda, es poden acollir empresaris d’altres ciutats d’Europa.

El programa ofereix un ajut econòmic que es determinarà en funció de la durada de l’estada, entre un i sis mesos, a fi de dividir-la en setmanes per si s’escau tornar al país de residència per motius de negoci. Els requisits són tenir una idea de negoci, acreditar un pla d’empresa o, si ja té una empresa constituïda, tenir menys de tres anys d’experiència dirigint-la.

Comentaris
To Top