Ciutat

El programa de la Festa Major, ja disponible a Internet

Una imatge d'arxiu de la festa major de l'any passat / VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament de Sabadell ja ha començat a distribuir el programa de la Festa Major a totes les cases i també l’ha publicat a Internet. A la xarxa es pot trobar i descarregar tant el programa sencer en format PDF com navegar per la pàgina web habilitada per trobar totes les activitats d’una forma més ràpida. El portal digital també permet fer les inscripcions a les curses esportives. Els dies de festa són del divendres 6 al dilluns 9 de setembre, tot i que el dimecres 4 i dijous 5 ja hi ha algunes activitats.

Enguany la festa té un marcat caràcter feminista, destacat per l’alcaldessa, Marta Farrés, en el missatge institucional que adreça als sabadellencs a l’inici del programa. “Hem posat l’èmfasi, encara més, en la perspectiva de gènere i la programació ha tingut en compte la representativitat de les manifestacions culturals produïdes i interpretades per dones”, assenyala Farrés. Els principals exemples són la cap de cartell, Bebe, i la pregonera, Mirna LacambraLa festa també comptarà amb els concerts de 31 FAM, Blanca Ross, BB Sin Sed, Judit Neddermann i Roba Estesa.

Comentaris
To Top