Vallès

Dos detinguts per abusar sexualment de cinc menors durant la Festa Major de Santa Perpètua

Una nova agressió sexual al Vallès. En aquesta ocasió ha passat en el marc de la Festa Major de Santa Perpètua de Mogoda. Segons va explicar la policia local del municipi, cap a la 1.30 h de dilluns, cinc joves van ser agredides per dos homes majors d’edat. Els fets van succeir a l’espai on se celebren els Deskoncerts, dins del Parc de la Ribera.

Façana de la comissaria de la policia local de Santa Perpètua / CEDIDA

Segons van explicar fonts del cos policial, els dos individus les van abordar i van petonejar-les i tocar-les contra la seva voluntat. Una persona que estava dins del grup on estaven les dues noies es va dirigir ràpidament cap al Punt Lila situat dins d’aquest espai i va advertir del succés.

La policia local estava present a la zona on van succeir els fets i va poder detenir els presumptes autors de l’agressió uns instants després. Les dues noies van ser ateses pel personal de la regidoria d’Igualtat que estava present al Punt Lila.

Un d’ells tenia antecedents

Un dels presumptes autors de l’agressió tenia antecedents per altres tipus de delictes, però no per agressió sexual. Segons va explicar la policia, en el moment de la detenció, tots dos anaven beguts i possiblement drogats, i tenen constància que van intentar agredir altres joves. Després d’obrir diligències, el cas va passar a mans dels Mossos d’Esquadra, i s’espera que en les pròximes hores els dos detinguts passin a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top