Publicitat
FESTA MAJOR

Judit Neddermann enlluerna la plaça de Sant Roc

Judit Neddermann, canta a la plaça de Sant Roc / Victòria Rovira

Amb la majestuositat de la façana de l’església de Sant Fèlix al darrere, Judit Neddermann va omplir la plaça de Sant Roc de molta música i sentiments. La vilassarenca va presentar ahir el seu tercer disc, Nua, un treball amb el que se sent “consolidada”, i on va més enllà dels sentiments interiors, per atrevir-se a expressar-se sobre l’exterior.

La seva veu s’integra a la perfecció amb els sons de la guitarra, el baix, el teclat i la bateria. Un dels seus objectius a Sabadell era connectar amb el públic i ho va fer a la perfecció. Aquest s’entregava a ella i viceversa. Un exemple va ser la cançó El Galgo Viene, Neddermann va aconseguir que el públic cantés.

La vilassarenca també va tocar la fibra dels més romàntics amb Els Ocells, una cançó de desamor i de creixement, perquè una ruptura no és el final i com bé diu al tema: “els camins s’obren davant meu”. Va ser una cançó amb la qual va transmetre tendresa i molts sentiments.

Publicitat

També va haver-hi espai per a la reivindicació i la reflexió sobre temes d’actualitat. Amb 21, Neddermann va reflexionar sobre com l’ésser humà està destruïnt el planeta, i amb No volem més cops, va parlar de la violència policial, un dels moments que més aplaudiments va aixecar.

Més enllà de la música, la posada en escena també va ser un punt fort. Les llums a la façana de Sant Félix il·luminaven i es sincronitzaven molt bé amb la cantant. També ho va fer el seu grup, que com va dir en la entrevista al D.S., era la millor sorpresa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top