Publicitat
Ciutat

El Quart Cinturó divideix l’oposició municipal

El ple municipal d'aquest juliol / ÓSCAR ESPINOSA

El ple municipal està dividit entre partidaris i detractors del Quart Cinturó. Mentre l’alcaldessa, Marta Farrés (PSC), hi aposta decididament, al plenari compta amb el suport de Junts per Sabadell i Ciutadans –majoria absoluta– mentre que ERC i la Crida el rebutgen frontalment. Podem no ha decidit la seva posició.

El portaveu dels republicans, Gabriel Fernàndez, qualifica de “propagandístic” anar a Madrid “a parlar amb un govern interí que acaba de convocar eleccions, en el qual ningú es pot comprometre a res”. Segons Fernàndez, el model del Quart Cinturó és “anacrònic”. En una línia molt similar es pronuncia l’exalcalde Maties Serracant, portaveu de la Crida per Sabadell, que considera que l’anunci de Farrés “és una incoherència”. “La senyora Farrés està desfasada anant a defensar una cosa que la majoria d’actors del territori ja no conceben com a prioritària”, apunta Serracant, perquè considera –com Fernàndez– que aquest projecte “no contribueix a la reducció de les emissions ni a la millora de la mobilitat en el nostre territori”.

Publicitat

Des de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró assegura que el perllongament de la B-40 és “imprescindible” perquè es tracta d’una infraestructura motor per al territori. Per la seva part, el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, explica que “és importantíssim per a la ciutat i la comarca” perquè “és bo per a l’economia, la mobilitat, les empreses i els mateixos treballadors”. Com Ciuró, creu que es reduirien les emissions descongestionant la Gran Via.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top