Diners

System Action impulsa la seva expansió amb una botiga a Sant Sebastià

System Action ha obert una nova botiga a Sant Sebastià. Es tracta d’un pas més en el pla d’expansió que va iniciar la marca barcelonina el juny del 2018 després de l’entrada del grup tèxtil sabadellenc Paz Torras. Amb el nou propietari, s’ha impulsat el llançament de la firma amb nous punts de venda i la plataforma en línia.

La botiga System Action del carrer Getaria de Sant Sebastià / CEDIDA

La inauguració de l’establiment va tenir lloc el passat 14 de setembre. “Ens volíem posicionar en el territori on consideràvem que la marca no tenia presència i en podia tenir, que era el nord”, ha explicat la directora general de System Action, Montse Figueras. Per això, l’any passat van obrir un establiment a Bilbao. La nova botiga està situada al carrer Getaria, 10, cantonada amb el carrer Arrasate, en plena zona comercial de la ciutat. “És una localització prime com es diu en retail, fa xamfrà i feia mesos que hi anàvem al darrere”, ha assenyalat Figueras. El local té 100 metres quadrats de superfície comercial i 150 metres quadrats de magatzem. Amb aquestes mides, System Action pot introduir les peces noves durant les campanyes primavera-estiu i tardor-hivern. Segons la directora general de la marca, en els primers dies, l’establiment ha tingut “molt bona acollida”.

System Action és una marca de roba femenina que va néixer a Barcelona l’any 1986. Actualment, té 25 punts de venda, dels quals 20 són de botiga pròpia a peu de carrer. També van obrir la primavera passada cinc botigues d’explotació directa dins d’El Corte Inglés. Ara tenen previst unes noves obertures els pròxims mesos dins d’aquesta superfície comercial.

L’empresa està fent un estudi de mercat per ampliar la seva presència al nord d’Espanya. De fet, han tancat l’entrada a les ciutats de Santander i Vigo amb botigues dins d’El Corte Inglés, i a Preciados a Madrid. Amb aquestes obertures, la marca valorarà si val la pena situar una botiga física a aquestes ciutats. De fet, aquesta estratègia és la que han utilitzat al sud d’Espanya. Segons Figueras, la botiga de Nervión està funcionant molt bé i per això s’estan plantejant obrir-ne una a peu de carrer a Sevilla.

Així mateix, la botiga de Sabadell també s’ha reformat: han unit els dos locals contigus –però separats– després de fer-hi obres.

Producció de proximitat

System Action es caracteritza perquè tota la producció és de proximitat. Segons la directora general de la marca, “treballem artesanalment, però això és el que et dona la diferència”. L’empresa compta amb un equip de disseny propi. Tot el teixit i les fornitures es compra a Catalunya i la producció es fa a tallers locals.

Comentaris
To Top