Publicitat
Diners

Extraescolars innovadores a Fira Sabadell

Dron de les extraescolars de Sport Dirigit / CEDIDA

Sport Dirigit, una empresa de serveis creada i dirigida l’any 2008 per mestres i professionals actius en el món de l’educació, ha organitzat un esdeveniment a Fira Sabadell per presentar la seva oferta innovadora en activitats extraescolars. En aquest sentit, destaca el curs de muntatge i funcionament de drons, el curs de robòtica amb productes Lego Education, el de programació de videojocs i e-sports, el de 3Doodler Start dibuix i impressió 3D, l’acadèmia d’idiomes amb un acord amb Oxford University, i un curs d’iniciació l’aeromodelisme, entre altres. A banda d’aquests cursos més nous, també s’organitzen les activitats clàssiques (escacs, judo, dansa i bàsquet, entre altres).

“Els joves han de saber avui una mica de tot i enfocat de forma més profunda”, ha explicat Nicolás Diestre, soci de l’empresa, que ha afegit que l’objectiu principal és buscar la formació de tots els participants (alumnes, monitors, metres i famílies). En un espai de 400 metres quadrats a Fira Sabadell, Sport Dirigit mostrarà la seva oferta en activitats extraescolars el pròxim dissabte de 10 h a 13.30 h. L’entrada serà gratuïta i hi haurà un sorteig de drons.

Publicitat
Comentaris
To Top