Ciutat

Més de 30 botiguers ompliran l’avinguda de Matadepera per impulsar el comerç local

Fotografia d'arxiu de les rebaixes a l'avinguda Matadepera / OSCAR ESPINOSA

Impulsar el comerç de proximitat i promoure l’activitat local. Amb aquest objectiu neix la fira comercial ‘Tardor Màgica’, que tindrà lloc aquest cap de setmana a l’avinguda de Matadepera i celebra la seva cinquena edició. Aquest any, però, el plantejament és diferent: fins ara l’horari era de les 16 h a les 00 h, responent al concepte de shopping night i el nom de la fira era ‘Somnis d’una nit’. Ara, les paradetes s’obriran dissabte a les 10.30 h i estaran actives fins a les 22.30 h.

Aquest canvi de criteri, segons explica Miguel Tello, president de l’Associació Ca n’Oriac comerç, respon a la mateixa demanda: “a partir de les 21h, l’afluència de compradors baixava massivament”, apunta. De manera que els comerciants han decidit reendreçar l’horari comercial.

Què hi haurà?

A banda dels tradicionals estands  –més d’una trentena–de les empreses associades, durant tot el dia, l’Avinguda de Matadepera s’omplirà d’activitats lúdiques infantils, propostes gastronòmiques, espectacles de dansa i música i una batucada a càrrec dels Diabòlics d’Ègara. També l’Esplai La Rialla hi serà present, amb activitats dedicades als infants. Promocions, sortejos, degustacions… “la varietat està assegurada”, diu Tello.

El programa d’activitats

Cartells a Torre-romeu

Els comerciants del barri de Torre-romeu també busquen promocionar la seva activitat. Per això, l’Associació de Comerciants del barri i el Mercat de Torre-romeu han iniciat una campanya que, sota el títol ‘Torre-romeu, comerç a prop teu’, vol promoure que el veïnat faci les seves compres als establiments de proximitat. Per això, l’Ajuntament ha impulsat una campanya publicitària amb banderoles i cartells.

Comentaris
To Top