Publicitat
Esports

El Sabadell vol confirmar la dinàmica positiva davant l'Olot

El tècnic Antonio Hidalgo adverteix del perill de l'equip olotí /Ll. Franco

Cinc jornades sense perdre i en clara línia ascendent. El Sabadell vol confirmar aquest diumenge (18 hores) aquesta dinàmica positiva davant un Olot que arriba al duel amb millors sensacions que resultats. El partit també ve envoltat per l'inoblidable record de l'enfrontament que va tancar la lliga 18/19 al Municipal olotí on el conjunt arlequinat va segellar una agònica permanència gràcies al doblet de Pol Ballesteros i amb el suport de més de 1.700 seguidors.

D'allò fa quasi cinc mesos i ara Antonio Hidalgo veu "unes circumstàncies diferents i un escenari diferent. Davant tindrem un rival molt difícil, amb les idees molt clares i un estil de joc molt similar al nostre. Espero un partit dur, però que també pot ser molt bonic i atractiu". El tècnic arlequinat va voler subratllar que "l'Olot, tot i perdre, va ser capaç de crear 10 ocasions al camp de La Nucía i això és molt difícil en aquesta categoria. Haurem d'estar molt concentrats amb la pilota i sense".

Les baixes continuen sent el principal maldecap per Antonio Hidalgo. A més dels lesionats -tot apunta que cap es recuperarà a temps per aquest diumenge- cal sumar l'absència d'Aitor Pascual per sanció. En aquest panorama, hauran de completar la convocatòria els dos jugadors del filial, Marc Asturgó i Marc Bellalta, i possiblement un juvenil. D'altra banda, un dels al·licients pot ser la primera titularitat de Manuel Lanzarote a la Creu Alta després d'estrenar-se a l'onze a Oriola. També Boris Garrós té possibilitats de viure els primers minuts d'arlequinat a casa. Tampoc es pot descartar la continuïtat de Néstor Querol com a 9. De fet, Hidalgo el considera "més com a davanter que jugador per banda".

Publicitat

L'Olot ha patit la falta d'encert en la definició en aquestes primeres jornades. Sembla que ha acusat la sensible baixa del davanter Marc Mas, qui va marxar al Sundsvall suec, coincidint amb els exarlequinats Juanjo Ciércoles, David Batanero, Pol Moreno i Pol Roigé. Respecte a l'any passat també ha perdut al porter exarlequinat Xavi Ginard, ara a l'Atlètic Balears. En canvi, un altre ex, Héctor Simón, continua essent la peça angular del migcamp olotí.

El partit serà dirigit per una àrbitra. Es tracta de Marta Huerta De Aza, nascuda a Palència però adscrita al Comitè tinerfeny. Serà la segona vegada que es produeixi aquesta circumstància a la Creu Alta. Fa 21 anys, Carolina Doménech Ceballos va debutar a Segona Divisió B a l'estadi creualtenc en un Sabadell-Ontinyent (1-0). Ara la situació està més normalitzada, però serà el segon partit de Marta a la categoria després del seu debut en un Getafe B-Penya Deportiva Santa Eulàlia (0-1). D'altra banda, si el temps ho permet, hi haurà una barbacoa de germanor en el Gol Sud entre seguidors dels dos equips.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top