Publicitat
ESPORTS

L'OAR Gràcia supera La Roca i continua intractable a casa (30-29)

Els homes de Gerard Gomis estan oferint un gran nivell en aquest inici de lliga / D.S.

Tres de tres a casa per a l'OAR Gràcia després de la mínima victòria contra el BM La Roca per la mínima (30-29) en un enfrontament molt lluitat per part d'ambdós equips, però deslluït per l'actuació de la parella arbitral canària, ja que no ha mantingut el criteri i no ha deixat content ningú. El conjunt gracienc no ha hagut de protagonitzar cap reacció espectacular per remuntar un marcador advers com havia passat en els dos antecedents al pavelló del carrer Boccaccio.

Tot i això, malgrat l'estira-i-arronsa del primer quart d'hora, el seu joc no ha ofert tan bones sensacions com el de l'equip roquerol, de ritme més alt i de major amplitud en la circulació de pilota. Això ha provocat desajustos en la defensa local, superada amb facilitat. La presència de les dues torres (Marçal Pujadas i Ramon Suárez) en l'eix defensiu ha portat major seguretat i ha permès el rellançament del Gràcia, que en els últims minuts del primer temps ha passat del 10-10 al 16-13 del descans. En el camí, però, ha perdut Jordi Sancho, ja que ha estat desqualificat per l'impacte a la cara del porter en el llançament d'uns 7 metres.

La igualtat ha tornat a ser present en la fase inicial de la segona part, tant per l'intercanvi de gols com per la manca d'encert compartida. El Gràcia, doncs, ha pogut mantenir l'avantatge de 3 gols sense angoixa (23-20). Quan faltaven deu minuts el marcador encara li era més favorable (26-21). Ha estat llavors quan el partit ha apujat de nivell. La Roca no ha donat el braç a tòrcer i el Gràcia ha hagut d'emprar recursos per mantenir l'avantatge. Malgrat la ratxa del roquerol Gerard Blanes, els verds-i-blancs no han patit per la victòria, ja que el gol que ha establert la diferència mínima ha arribat a escassos segons de la fi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top