Publicitat
ESPORTS

Els capitans del Sabadell i Mercantil, cara a cara en el derbi

Iker Hernández i Gerard Silvestre, els capitans de Sabadell i Mercantil /Lluís Franco

Iker Hernández i Gerard Silvestre, capitans del Centre d'Esports Sabadell i Club Esportiu Mercantil, analitzen el derbi de Lliga Nacional juvenil que aquest dissabte (17 hores) es recupera 4 anys després. El partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Olímpia i acumula un grapat d'al·licients. S'enfronten dinàmiques oposades. El Sabadell ha protagonitzat una gran arrencada de temporada, amb un joc vistós i ofensiu, mentre el Mercantil ha patit més i arriba necessitat de punts.

Diari de Sabadell ha volgut fer un cara a cara previ amb els capitans i centrals de cada equip. Iker Hernández, producte nat del planter arlequinat, diu que no es refien del teòric paper de favorits. "En els derbis s'oblida la classificació i tot el que ha passat abans. És un derbi i ells vindran molt motivats". Per la seva part, el Gerard Silvestre, nét de l'exfutbolista sabadellenc Eladio Silvestre, és un mercantilista de cap a peus. També coincideix amb el seu rival i amic fora del camp: "quan és setmana de derbi, no parlem de classificació ni punts. Estem treballant bé i els resultats arribaran", subratlla.

Aquest dissabte, a l'edició de paper de DS, trobareu tot el que van dir els dos jugadors en la prèvia d'aquest derbi que promet emocions fortes. També serà força interessant el duel a les banquetes entre Miki Lladó i Carlos López, dos tècnics que ho viuen intensament. S'espera un gran ambient a Olímpia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top