Publicitat
Ciutat

Sabadell aprova demanar ajuda econòmica a la Diputació per rehabilitar el Castell de Can Feu

La degradació d'algunes parts del Castell de Can Feu / ÓSCAR ESPINOSA

El ple de novembre a Sabadell ha aprovat sol·licitar a la Diputació ajudes per rehabilitar el Castell de Can Feu. Es tracta d'una moció que ha presentat aquest dimarts el grup municipal d'ERC, i que ha comptat amb els vots a favor de Junts per Sabadell i la Crida per Sabadell i les abstencions de la resta de forces (PSC, Podem i Ciutadans).

La fórmula presentada passa per la mesa de concertació, amb recursos de la Diputació als quals caldrà afegir els propis de la ciutat. L'edifici és propietat municipal des del darrer mandat, i ara cal posar-hi fil a l'agulla per restaurar-lo.

Publicitat

Els càlculs del govern estimen en 3,5 milions els euros necessaris per rehabilitar l'espai. És per aquest motiu que, tot i aprovada la moció, ara caldrà estudiar de quina manera es demana l'ajuda econòmica a l'ens supramunicipal, tenint en compte que Sabadell disposa d'altres elements arquitectònics amb segell propi i que també requereixen fons per millorar-los.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top