Publicitat
Ciutat

En portada: ‘Pendents de Madrid’

Les eleccions ja són a tocar. Diversos projectes estratègics de Sabadell dependran de la voluntat del govern que es conformi a partir de les eleccions d’aquest 10-N. Us expliquem quins són a l’edició d’aquest dissabte.

D’altra banda, el D.S. ha tingut accés a les informacions que s’ha filtrat de sobre ls CDR acusats de “terrorisme”. El sumari del 23-S assenyala els sabadellencs Jordi Ros i Xavier Duch en una suposada trama terrorista.

Publicitat

La defensa denuncia falta de fonaments sobre la tinença d’explosius i vol invalidar les declaracions dels encausats. La informació inclosa  forma part de la filtració de la documentació de la causa de l’operació Judes, que segueix sota secret de sumari a l’Audiència Nacional, i que aquest diari difon pel seu interès periodístic sense desconèixer que la filtració podria ser incomplerta i que es tracta de documentació generada per la investigació judicial, i sempre respectant el principi d’innocència dels encausats.

D’altra banda, a la secció de Diners, us avancem l’entrevista amb Rosvi Moix, presidenta del Gremi de Fabricants: “Volem que Sabadell miri cap al riu Ripoll”. Tot això i més, a l’edició de dissabte 9 i diumenge 10 de novembre.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top