Publicitat
Oci i cultura

Montse Barderi aspira ara al Premi Òmnium a millor novel·la

L’escriptora i filòsofa sabadellenca Montse Barderi / ÓSCAR ESPINOSA

L’escriptora sabadellenca Montse Barderi segueix en ratxa. La seva novel·la La memòria de l’aigua ha estat seleccionada com a finalista de la 3a edició del Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any. Aquest 2019 Barderi s’ha situat com una de les veus més reconegudes de la literatura catalana en guanyar el premi Prudenci Bertrana amb aquesta mateixa obra.

D’aquesta forma, aspira a guanyar aquest premi ( juntament amb 11 novel·les més) que es donarà a conèixer el pròxim 17 de desembre. A més, Barderi ha adaptat aquest mes la novel·la Testament a Praga, de Teresa Pàmies, per a la seva interpretació al teatre, a càrrec d’Emma Vilarassau i Jordi Bosch. 

Publicitat
Comentaris
To Top