Publicitat
CERDANYOLA

Un trenet i un passaport a Disneyland, destacats del Nadal a Cerdanyola

L’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha apostat per un programa d’activitats que inclou tallers, activitats i espectacles familiars, tot al voltant de les estrelles que aquest any són el fil conductor de la campanya. A més, també han creat un passaport a Disneyland París: una butlleta que cal omplir amb 10 segells que es poden aconseguir comprant als comerços associats i fent les activitats organitzades. Les butlletes emplenades entraran al sorteig d’un viatge EuroDisney.

L’arbre de Nadal de l’Ajuntament de Cerdanyola / PILAR LORRIO

Tampoc faltarà aquest Nadal el Trenet que passejarà pels carrers de Cerdanyola els divendres, dissabtes i diumenges fins al 4 de gener. Els tiquets per pujar-hi els donen els comerços de Cerdanyola Comerç i Serveis i els Mercats Municipals de Les Fontetes i de Serraperera.

La Fira de Nadal estarà instal·lada al carrer de Sant Martí entre els dies 5 i 8 de desembre. A banda de les paradetes nadalenques hi haurà diverses activitats complementàries com ara tallers, espais de jocs familiars, contes participatius i l’espectacle La Màgia del Nadal.

El dissabte 14 de desembre, les botigues sortiran al carrer en la jornada Fem comerç, fem Nadal. Les botigues al carrer. Durant tot el dia també es realitzaran tallers i activitats a les zones comercials i els comerços tindran ofertes especials. A més, el mateix dissabte, es farà la Fira d’Art de Nadal amb la participació d’artistes, creadors i artesans de la ciutat. La fira, organitzada per l’Associació d’Artistes Plàstics amb el suport de l’Escola d’Arts Plàstiques, es durà a terme a l’Ateneu.

Enguany, s’ha instal·lat fil musical als eixos comercials de l’avinguda de Catalunya, Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramon, passeig de Cordelles i Sant Antoni. Els Patges dels Reis visitaran Cerdanyola i s’establiran a diferents punts per recollir les cartes dels infants. A banda, la restauració també s’apunta al Nadal i els dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis són diversos els restaurants que oferiran des de degustacions tradicionals a menús innovadors. Els mercats tornaran a sortejar vals de compra, a més d’organitzar diverses activitats.

Publicitat
Comentaris
To Top