Publicitat
Diners

L’Aeroport de Sabadell i el Centre Metal·lúrgic, reunits per buscar noves oportunitats

L’Aeroport de Sabadell i el Centre Metal·lúrgic s’han reunit avui amb l’objectiu de fomentar sinergies entre aquesta infraestructura i el sector. Les dues parts han explorat noves perspectives de negoci i oportunitats laborals que puguin resultar interessants per a les empreses de l’entorn.

Domínguez i Torras, a l’aeroport / CEDIDA

La trobada ha comptat amb la presència del director de l’Aeroport de Sabadell, José Andrés Domínguez, i del director general del Centre Metal·lúrgic, Gabriel Torras Balcell, que han estat acompanyats per més d’una vintena de representants d’empreses integrades en totes dues entitats.

Publicitat

Tant Domínguez com Torras han recorregut pels diferents espais del recinte aeroportuari, incloent les oficines d’Aena, els hangars, la torre de control i els espais edificables que s’aniran habilitant en funció de les necessitats i de la demanda que es pugui produir.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top