Publicitat
Esports

La Copa del Món d'esgrima torna a Sabadell amb l'elit júnior

Moment de la presentació del torneig internacional / D.S.

L'esgrima manté l'idil·li amb Sabadell. El Pavelló Municipal d'Esports tornarà a ser escenari, aquest pròxim cap de setmana, de la Copa del Món de floret masculí en la categoria júnior. Dissabte amb la competició individual i diumenge per equips. La participació ha superat les xifres de l'any passat amb 144 tiradors inscrits amb 30 països representants i 16 equips.

El president de la Federació Catalana, Miquel Ojeda, ha destacat "el gran nivell competitiu" de la cita, amb la presència de l'elit mundial d'aquesta categoria. "Veurem els millors representants de França, Itàlia, Rússia i Estats Units, els quatre països que dominen ara mateix l'àmbit internacional". També hi haurà participació local amb cinc representants del Club d'Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms: Arnau Gumà, Adrià Garcia, els germans Alan i Erik Fernández i Sergi Rodrigo. Els quatre primers seran protagonistes també al pròxim Europeu.

Publicitat

El Jaume Viladoms, doncs, és un actor principal en aquest esdeveniment. "Per a l'escola és un orgull", ha destacat el seu gerent Xoan Carlos Cuesta. També ha volgut agrair la gran labor que fa l'Elvira Lupascu, vicepresidenta i entrenadora del Club d'Esgrima Sabadell des de fa molts anys. Per la seva part, la regidora d'Esports de l'Ajuntament, Laura Reyes, ha subratllat que "competicions d'aquesta magnitud donen projecció internacional a la ciutat". També s'ha referit als "valors d'esportivitat i disciplina de l'esgrima i que volem transmetre també des de l'Ajuntament".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top