Ciutat

Bromes a la xarxa per la col·locació de panells solars d’esquena al sol a Sabadell

El panell ubicat al passeig Manresa / D.S.

La xarxa pot ser àcida quan es troba algun tipus de fet inexplicable a la via pública. Això és el que ha passat a Sabadell, on recentment s’han instal·lat uns nous punts d’informació a les parades del bus de la ciutat que compten amb plaques solars.

Concretament, en les darreres setmanes s’han instal·lat 35 pals de parada d’autobús que incorporen informació a temps real a través del sistema SAE, que gestiona Transports Urbans de Sabadell (TUS). L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar l’accés de la ciutadania a la informació que pot ser del seu interès.

Així, en el cas dels panells que disposen de tecnologia LED per augmentar la seva visibilitat, a banda de la informació d’activitats culturals, esdeveniments o informació municipal, s’informarà també de les incidències del trànsit. El problema, però, és que els panells solars s’han col·locat d’esquena al sol.

Precisament, estar encarat al sol és un element clau perquè les plaques solars compleixin amb la seva funció, és a dir, que captin l’energia necessària per alimentar la bateria que fa funcionar els panells. Twitter s’ha omplert de comentaris al respecte.

Comentaris
To Top