Publicitat
Esports

El Calvià furga a la ferida de l’Escola Pia, i el Club mostra senyals de millora

Alegria entre els jugadors balears per la victòria a Can Colapi / M. COMAS

Ensopegada imprevista. Fer play-off encara és possible i més si es tracta de l’Escola Pia, que encara ha de rebre a Can Colapi diversos rivals directes en la lluita per aquestes quatre places tan renyides. El que sí que és cert, però, és que a hores d’ara l’equip ha esgotat pràcticament tot el crèdit després de caure sorprenentment davant el Calvià (3-5). Novament, la falta d’encert de cara a porteria (és l’equip menys golejador de la categoria), especialment durant el primer temps i els curtcircuits en defensa a l’inici de la segona meitat, van acabar traduint-se en la tercera derrota consecutiva, la cinquena en set jornades que han deixat l’equip de Pedro Donoso a nou punts del play-off. La pròxima parada serà a la bombonera de Ripollet. Sortida molt complicada.

El Club ja mira més amunt

Publicitat

Guanyar a Lleida era tant o més important que fer-ho davant el Salou la setmana passada per agafar aire respecte de la zona de descens i veure si el Club Natació Sabadell encara no havia dit l’última paraula en aquesta lliga tan imprevisible i de futur incert. Els nedadors van tornar a recuperar la millor versió en la parcel·la defensiva i a partir d’aquí l’equip va poder dominar el joc; si bé és cert, però, que en el marcador no es va reflectir aquest domini. Només Arnau Ametlla va poder trobar el camí del gol en un primer temps en què els lleidatans amb prou feines van inquietar la porteria d’Arnau Vallverdú. En el segon temps, els locals, veient que no aconseguien arribar amb claredat a l’àrea sabadellenca, van canviar el sistema tàctic posant setge a la porteria nedadora. La ràpida reacció va evitar mals majors en defensa,  mentre que en atac l’equip aconseguia situar el 0 a 3. Els minuts anaven transcorrent i els locals continuaven sense trobar el camí del gol. Amb l’arribada de la tàctica del porter-jugador, el Lleida va trobar més facilitats que, afortunadament, no van fer perillar la segona victòria consecutiva de l’equip. Dissabte vinent serà el Barceloneta qui posarà a prova la reacció del Club. Guanyar donaria un extra anímic que obriria una escletxa per afegir-se a la lluita per la Copa del Rei.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top