Publicitat
Esports

L’Astralpool es queda a les portes de la final de Copa

Victor Cabanas, en primer pla, lamentant-se d'una ocasió perduda durant el partit / LL. FRANCO

Amb la mel als llavis. L’Astralpool Club Natació Sabadell ha caigut a les semifinals de la Copa del Rei davant el Terrassa per un ajustat 8 a 10.

Els terrassencs han estat els primers a trencar la igualada inicial al marcador amb dues dianes de Víctor Gutiérrez i Alberto Barroso. El boia madrileny ha estat un veritable corcoll per la defensa de l’equip de Quim Colet al llarg de la semifinal. Afortunadament, i a diferència del que va succeir als quarts de final, l’Astralpool ha pogut trobar l’encert en atac a través de Sergi Cabanas i Óscar Asensio per situar el 2 a 2. El Club aconseguia neutralitzar el bon inici de l’equip de Dídac Cobacho però no podia fer res davant les decisions arbitrals. Abans d’arribar al final del primer període, primera jugada polèmica amb la rigorosa expulsió a Fran Valera. Baixa important que, sumat al gol de Bernat Sanahuja, tornava a obligar a l’Astrsalpool a nedar a contracorrent si bé és cert que les sensacions eren molt bones.

Publicitat

En el segon assalt, Marko Avramovic, gairebé sense angle, tornava l’empat a 4. Les taules han durat escassos compassos, el temps que ha necessitat Víctor Gutiérrez tornar a avançar als egarencs, que ampliarien la renda amb el gol de Víctor Alegre (3-5). A partir d’aquí (min.3) el derbi vallesà ha entrat en una fase de nombroses expulsions i una pena màxima que Borja Fenoy no aconseguia transformar. De mica en mica, el paper d’Iñaki Aguilar i Edu Lorrio guanyava protagonisme a les respectives porteries fins que l’internacional Gutiérrez situava el 4 a 6 abans que es produís una nova jugada polèmica. Sergi Cabanas veia la targeta vermella després que l’àrbitre li xiulés la tercera i darrera expulsió. Setze minuts de joc i l’Astralpool es quedava sense dues peces molt importants –Fran Valera i Cabanas-. Les diverses expulsions al tram inicial han condemnat a l’equip.

A la represa, tot i algun intercanvi de cops amb els gols de Lalo López-Escribano i Matt Farmer, el Terrassa aconseguia arribar al decisiu i darrer període amb la victòria momentània (6-7). Quedaven vuit minuts i tot estava per decidir. Agustí Pericas i Gutiérrez donaven aire als de Dídac Cobacho (6-9) i mig bitllet per a la gran final però l’aparició de Matt Farmer tornava les esperances als sabadellencs, que s’haurien pogut incrementar sinó arriba a ser per Iñaki, que amb una gran aturada a boca de canó a xut d’Asensio evitava el 8 a 9 amb tres minuts per disputar-se. A partir d’aquí, Barroso feia la sentència amb el 7 a 10 abans que Óscar Carrillo situés el definitiu 8 a 10. Tot i el mal sabor de boca, bona imatge d’un equip que continua creixent.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top