Publicitat
SANT CUGAT

Segon cas de coronavirus al Vallès en poques hores

La santcugatenca està ingressada a l'Hospital Clínic de Barcelona, a la imatge, en una fotografia d'arxiu / WIKIMEDIA (CEDIDA)

El Departament de Salut ha confirmat aquest matí dos casos nous de coronavirus a Catalunya, un d'ells al Vallès Occidental. Es tracta d’una dona de 52 anys resident a Girona que va viatjar a Itàlia els darrers dies i d’un home de Sant Cugat.

Aquest darrer va estar en contacte íntim amb un dels casos confirmats amb anterioritat, precisament una dona de 58 anys veïna de Sant Cugat del Vallès que es troba en estat lleu a l’Hospital Clínic de Barcelona.

La dona havia estat en contacte amb un cas positiu a Alemanya des d’on es va avisar al Servei de Vigilància Epidemiològica de Catalunya que va procedir a fer la prova. Aquest cas, juntament amb confirmats ahir a Madridl’AragóValència i Andalusia, eleven a 34 els infectats a tot l’estat espanyol.

En total hi ha 6 infectats a Catalunya i 10 al País Valencià, 7 a Andalusia, 6 a les Canàries, 5 a Madrid, 2 a Castella i Lleó i 1 a l’Aragó i les Balears respectivament. Arreu del món s’han comptabilitzat un total de 84.000 casos, dels quals prop de 37.000 ja s’han recuperat i 2.876 han mort.

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà aquest dissabte al matí la seu central del SEM (c. Pablo Iglesias, 101-105) i atendrà als mitjans de comunicació.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top