Publicitat
EDITORIAL

Davant la realitat, prevenció

El moment havia d’arribar i, malauradament, ho va fer dissabte. El coronavirus, el Covid-19, ja és una realitat a Sabadell. Concretament, el primer cas ha estat localitzat a l’hospital Parc Taulí. Com està passant gairebé a tot arreu, en poques hores tres persones més, també professionals del centre sanitari, van donar positiu. Per sort, els símptomes són lleus. Tanmateix, en total hi ha 47 persones en aïllament domiciliari, comptant les quatre infectades, per evitar la propagació del virus. I ara què? Aquesta és la pregunta que es faran molts sabadellencs.

Publicitat

Doncs, evidentment, el primer serà conservar la calma. El Taulí –que és un centre hospitalari de referència– està prenent les mesures correctes de contenció. Per això, cal que els ciutadans continuem la nostra vida amb normalitat. Això sí, hem de seguir escrupolosament els consells de prevenció que durant les últimes setmanes estan difonent les autoritats. Només així es podrà evitar la propagació del virus. Davant d’una crisi sanitària com aquesta, els sabadellencs hem de demostrar la nostra responsabilitat amb la comunitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top