CASTELLAR

VÍDEO: Un ‘Dino’ castellarenc es converteix cada tarda en una divertida atracció per als més petits

La inventiva per fer més entretinguda l’estada a casa sembla que no té aturador. A una de les comunitats de veïns de l’Espai Tolrà de Castellar, cada tarda a les 20 h, es passeja un “Dino” per ballar i saludar els més petits amb la intenció de donar-los una alegria. Aquests dies s’ha convertit en una atracció per fer més lleuger el confinament. Ho ha compartit l’alcalde de la població, Ignasi Giménez, al seu perfil de Facebook.

No deu ser casualitat que es tracti de la mateixa comunitat de veïns castellarenca on s’ha viralitzat el vídeo d’una gresca que va implicar desenes de pisos, amb xou de llums i la cançó de moda, La Tusa.

Ara bé, en aquesta comunitat de veïns els ha sortit competència. A la majoria de blocs de pisos de la plaça Catalunya, cada dia a les 20 h, es munta un festival entre balcons. Fins i tot, amb música a càrrec del discjòquei Fer.

I no només això, sinó que també han aconseguit la presència d’un ‘Dino’.

Comentaris
To Top