Ciutat

El govern espanyol repartirà mascaretes als accessos de transport públic

Compradors de mascaretes protectores / EFE

El govern espanyol ha anunciat aquest divendres que començarà repartir mascaretes higièniques a partir de dilluns als accessos de transport públic coincidint amb la tornada a la feina. A Catalunya, però, la mesura no serà efectiva fins dimarts, amb la represa de l'activitat després de Setmana Santa.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat durant la compareixença posterior al Consell de Ministres que han decidit afegir aquesta “recomanació”, d’acord amb els pronunciaments de les organitzacions internacionals, a les d’higiene i distanciament social. Illa ha detallat que s’ha editat una guia per a les empreses en aquest sentit i que s’activarà al màxim la producció estatal per poder proporcionar-les.

A més, ha anunciat que a partir d’aquest divendres es distribuirà un milió més de tests ràpids a les comunitats autònomes. Illa ha insistit que encara no estem en fase de “desescalada” i que el confinament “continua”.

En aquest sentit, ha remarcat que qualsevol persona amb símptomes o que tingui familiars amb símptomes s’ha de “quedar a casa”. Per la seva banda, a Catalunya el govern ha anunciat que donarà mascaretes a tots els ciutadans a partir del 20 d'abril.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top