Castellar del Vallès

VÍDEO: La llegenda de Sant Jordi, explicada amb ombres xineses

Aquest any, la Diada de Sant Jordi vindrà amb tres mesos de retard. Com que aquest 23 d'abril serà diferent, una família de Castellar del Vallès ha decidit reproduir la llegenda ni més ni menys que amb ombres xineses.

"Hem creat un conte amb ombres xineses i hem reescrit una mica la història perquè sigui més original... sabeu qui explica la llegenda, en aquest cas? La Dragona! La princesa Gina és valenta i decidida i es fa amiga seva, i la gran arma del cavaller Sant Jordi són les paraules", explica Raquel Ligero, periodista i mare autora de l'obra. La podeu veure a continuació:

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top