Publicitat
Ciutat

VÍDEOS: Un sindicat denuncia que "al Taulí, no tot són somriures"

Un fragment del vídeo / CEDIDA

La secció sindical del Taulí de l'FTC - IAC denuncia en tres vídeos que "al Taulí, no tot són somriures", ja que reclamen tests PCR, "EPIs en condicions que no tenim" i recuperar el 5% del sou i les pagues per objectius (DPOS) que se'ls van treure amb les retallades.

En un comunicat, el sindicat assegura que "els professionals del Taulí i d'altres centres fa setmanes que envien SOS en forma de vídeos a la ciutadania per evidenciar i conscienciar de la precarietat laboral, les condicions de treball i altres recomanacions davant la pandèmia".

Publicitat

El Comitè d'Empresa del Parc Taulí té 27 delegats sindicals, dels quals 3 formen part de l'FTC-IAC, 3 de CCOO, 3 de la FAPIC, 3 d'USAE, 4 d'USOC, 5 d'UGT i 6 de l'APF.

Professionals sanitaris del Taulí reclamen més material de protecció i tests

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top