Publicitat
Ciutat

"Es van posar vides en joc": parlen les víctimes d'un incendi de contenidors a Sabadell

Aquest cap de setmana una crema intencionada de contenidors va estar a punt d'acabar en tragèdia. Amb poques hores de diferència, es van originar dos incendis en dos conjunts d'aquests elements a l'avinguda de Matadepera, a Ca n'Oriac, a més de cotxes i una façana.

En el cas del carrer Rosselló, les flames van bloquejar totalment la porta d'accés a un edifici on hi viuen la Montse González i l'Enric Moya. Els fets van passar a les 4.10 h, quan van adonar-se que algú havia calat foc al contenidor que tenen just davant la porta principal.

Estat en què ha quedat l'edifici / MONTSE GONZÁLEZ

"Les flames van bloquejar l'entrada, i no només això, es van esmunyir dins i van posar vides en joc", explica l'Enric. Quan va trucar als bombers, el foc ja arribava al primer pis, on viu amb la seva companya.

Tot i el perill i que no veien cap manera de sortir de casa seva, els bombers van arribar ràpidament i van apagar les flames. El mal, però, ja estava fet: "Les flames van cremar-ho tot, l'escala, la porta de casa, la paret, van caure les rajoles, va caure el guix...", lamenta.

Interior de l'edifici afectat / MONTSE GONZÁLEZ

No obstant, el problema es troba en què el contenidor que va crear es troba justa a la porta de casa. Ja al 2014 van denunciar el perill que suposa tenir-lo just a la porta i en una vorera estreta. Tot i això, mai abans ningú hi havia calat foc. La parella ha decidit interposar una queixa a la Síndica de Sabadell.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top