Ciutat

El coronavirus recula a l’UCI: un 41,6% menys de casos en set dies

Pacients ingressats a l'UCI del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

La situació a les UCIs és dels indicatius més fiables per valorar la tendència de l’epidèmia. Si fa quatre setmanes que s’està reduint el nombre de pacients per coronavirus a l’hospital Parc Taulí, la tendència comença a fer-se notar a les unitats de cures intensives, on hi ha els pacients més greus i amb una recuperació més lenta.

En la darrera setmana, el nombre de pacients a l’UCI amb Covid-19 ha baixat de 36 a 21 (-41,6%) amb les dades disponibles d'aquest dimecres de l’hospital sabadellenc. Si saltem de dimecres a dimecres, en les dues setmanes anteriors la reducció de casos greus havia estat del 28% (22-29 abril) i del 9% (15-22 abril).

Publicitat

La lluita contra la Covid-19 s’està guanyant a les UCIs, però la xifra de mortalitat sembla que no es mou en la mateixa línia: en l’última setmana han mort de mitjana 4 pacients víctimes de Covid-19. Fa una setmana, la mitjana diària de mortalitat dels últims set dies era de 4,29 morts /dia. El nombre d'altes continua pujant: 1.351 en total, 94 en la darrera setmana.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top