ESPORTS

Les raquetes tornen a les pistes del Club Tennis Sabadell i Cercle Sabadellès

Mesures estrictes a les pistes sabadellenques / Lluís Franco

Ho esperaven amb candeletes i per fi han pogut obrir encara que sigui de manera parcial. Club de Tennis Sabadell i Cercle Sabadellès 1856 han recuperat el batec del tennis i el pàdel a les seves instal·lacions, tancades a pany i forrellat d'ençà que va esclatar la crisi de la Covit-19. Han estat 72 dies d'incertesa i greus afectacions econòmiques per dues de les entitats esportives -s'han vist abocades a aplicar un ERTO- més rellevants de la ciutat i Catalunya. La normalitat queda lluny perquè les restriccions encara són importants i costarà recuperar el ritme.

De totes maneres, veure raquetes i pilotes volant per les pistes de terra batuda és un símptoma esperançador, com reconeixia el gerent del Club de Tennis Sabadell, Albert Codina. "Significa un primer pas i els nostres socis ho agraeixen. De fet, a les 7.30 del matí ja es jugaven partits aquest dilluns. Hi havia moltes ganes de tornar encara que fos sota unes estrictes mesures de seguretat". Els tenistes arriben ja equipats a les instal·lacions, amb mascareta i guants, i el seu material per jugar, com pilotes personalitzades o la botella d'aigua. A les instal·lacions s'han col·locat diferents punts de gel hidroalcohòlics i es desinfecten les xarxes després de cada partit. Tampoc es poden utilitzar les dutxes.

En total, en aquesta primera jornada d'obertura han passat per les instal·lacions del carrer Prat de la Riba uns 250 jugadors entre practicants de tenis i pàdel. Aquesta especialitat en menor mesura perquè la seva modalitat habitual són els dobles i encara no va arribar el vistiplau per part del Govern després de l'Ordre Ministerial emesa al BOE que va provocar gran confusió i enrenou. Els clubs esperen poder trobar una resposta definitiva en les pròximes hores perquè són molts els socis que pregunten per aquesta opció.

A les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 de la carretera de Bellaterra també es van poder recuperar imatges que semblaven oblidades. Algunes reserves de pistes es van formalitzar en línia un cop s'havia sobrepassat la mitjanit del diumenge, ja en la Fase 1. Una mostra de les ganes que tenien els socis de recuperar el drive o una bona esmaixada sobre la pista. El director esportiu, Bruno Barrientos, admet que "la situació encara és complicada i amb molta incertesa sobre el tema dels dobles, però això ens dóna aire als clubs". El Cercle ha aprofitat l'aturada per fer millores a les pistes i establir un estricte protocol d'accés que inclou la presa de la temperatura als socis quan arriben al club.

Ara es veu el futur amb una mica més d'optimisme, però la clau, per les dues entitats sabadellenques, és recuperar els serveis de diferents activitats dirigides que suposa una bona part dels ingressos, paralitzats en els dos últims mesos en aquest apartat. El Club de Tennis Sabadell va decidir no cobrar les quotes als seus socis mentre no s'arribi a la Fase 2.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top