Ciutat

Preparen un full de ruta per obrir les piscines a l'estiu

Un home es relaxa a la piscina de Campoamor, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

El govern català treballa amb el món local per elaborar un document que garanteixi "un mínim comú denominador" per als ajuntaments que hagin de prendre decisions sobre reobertures de piscines. A Sabadell, l'Ajuntament ja treballa per poder tenir les piscines municipals preparades per a la seva obertura, que inicialment s'havia de produir en menys d'un mes, i que s'està a l'espera de la data oficial per permetre l'accés i el bany.

La portaveu del govern, Meritxell Budó, ha explicat aquest dimarts en roda de premsa que l'executiu català prepara amb les entitats municipalistes i diputacions aquest text per acompanyar i oferir als consistoris uns "mínims" amb criteris homogenis per decidir.

Publicitat

Durant la roda de premsa telemàtica, Budó ha avisat que no es podran fer desplaçaments d'oci en cas que s'unifiquin les regions de Barcelona i tota l'Àrea Metropolitana. Per altra banda, la portaveu troba que l'1 de juliol és una "bona data" per aixecar la quarantena als turistes.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top