Ciutat

L’Ajuntament prepara els equipaments municipals per a la reobertura progressiva

Un treballador de Sabadell / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell està adequant els diferents equipaments municipals de cara a la reobertura progressiva mentre avanci la desescalada. Darrerament s’han adquirit diversos elements de protecció, i aquesta mateixa setmana han arribat mampares de separació que ja s’estan col·locant a diferents espais, entre els quals les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC).

“Hem treballat des d’un principi per garantir els serveis essencials a la ciutadania i la protecció dels treballadors municipals i del conjunt de sabadellencs i sabadellenques, durant el confinament es van mantenir de forma presencial serveis bàsics que no es podien fer de forma telemàtica”, assenyala l’alcaldessa, Marta Farrés. “Ara, amb la desescalada, hem de continuar treballant per anar obrint equipaments que permetin avançar cap a la nova normalitat. Això sí, mantenint sempre totes les mesures de prevenció i seguretat que ens ajudin a preservar la salut individual i col·lectiva”, afegeix.

A més de les oficines d’Atenció Ciutadana, s’està treballant en l’adequació d’altres equipaments, prioritzant els que tenen atenció o accés públic i que es preveu que puguin anar obrint els propers dies o setmanes. Aquests dies es fan feines de manteniment i instal·lació de mesures com mampares de separació a les zones d’atenció al públic, on no es pugui garantir una distància de com a mínim 2 metres entre el treballador i l’usuari.

Els espais d’atenció al públic s’organitzaran per afavorir la distància de seguretat necessària entre les persones en totes les situacions i, si cal, s’organitzaran les cues que es puguin produir en algun moment determinat. Hi haurà senyalització per facilitar el moviment sense aglomeracions i es col·locarà cartelleria de normes d’us i higiene a tots els equipaments.

Així mateix, es programaran les neteges necessàries i la higienització dels diferents elements segons els protocols vigents i es proporcionaran als treballadors els materials necessaris per a la seva protecció com ara mascaretes, pantalles facials si cal, guants o gel hidroalcohòlic.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top