ESPECIAL ASCENS A SEGONA A

La ciutat s'engalana d'arlequinada: envieu-nos les vostres fotos!

A poc més de dues setmanes perquè comenci el play-off exprés a terres andaluses, la ciutat ja batega en arlequinat. A la iniciativa de les banderes a balcons i finestres s'hi han sumat a les últimes hores edificis emblemàtics com poden ser la Torre de l'Aigua o el Mercat Central.

Els colors blanc-i-blaus també lluiran a la façana de l'Ajuntament mentre duri el play-off després d'aprovar-se la petició del Centre d'Esports en l'última Junta de portaveus. I vosaltres, ja n'heu penjat?

Envieu-nos les vostres fotografies amb la bandera arlequinada al balcó, a la finestra, o al lloc més insospitat! Ho podeu fer al WhatsApp del Diari de Sabadell682 14 65 42.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top