ESPECIAL ASCENS A SEGONA A

La façana de l’Ajuntament lluirà els colors arlequinats durant el ‘play-off’

Banderes arlequinades a les portes del Mercat Central / CEDIDA

A poc més de dues setmanes perquè comenci el ‘play-off’ exprés a terres andaluses, la ciutat ja batega en arlequinat. A la iniciativa de les banderes a balcons i finestres s’hi han sumat a les últimes hores edificis emblemàtics com poden ser la Torre de l’Aigua o el Mercat Central. Els colors blanc-i-blaus també lluiran a la façana de l’Ajuntament mentre duri el ‘play-off’ després d’aprovar-se la petició del Centre d’Esports en l’última Junta de portaveus. Sabadell té a l’abast la possibilitat de tornar al futbol professional en tres partits i la ciutat vol donar una empenta de suport als homes d’Antonio Hidalgo. L’afició ho haurà de viure i patir des de la distància perquè la competició és a porta tancada.

Arrencarà el dissabte 18 a La Rosaleda de Màlaga, però el Sabadell ho farà el diumenge 19 per enfrontar-se al filial de l’At. Madrid en el Nuevo Mirador d’Algesires. Serà la primera gran final. Els arlequinats han focalitzat la preparació només en aquest duel, conscients de les dificultats. Vídeos, xerrades i disposicions tàctiques per combatre les armes d’un conjunt matalasser que compta amb diversos jugadors que han debutat aquesta temporada a Primera Divisió. Aquesta setmana la preparació culmina amb un amistós davant el Sant Andreu a la Creu Alta, també a porta tancada, i es pretén fer-ne un altre contra l’Europa la pròxima setmana.

Torre de l’Aigua arlequinada / CEDIDA

L’expedició del Centre d’Esports partirà amb avió cap a Màlaga el dimecres 15 a la tarda després d’un últim entrenament a l’Estadi. Muntarà el quarter general molt a prop de Marbella i allà continuarà la preparació a les instal·lacions cedides per la Federació Espanyola de futbol. D’altra banda, el bus arlequinat farà els 1.130 quilòmetres el dia 14 amb tot el material necessari i el seu responsable Jordi Bransuela al capdavant. El compte enrere ha començat, ja es viu intensament el ‘play-off’ a Sabadell.

Comentaris
To Top