Publicitat
OBITUARIS

En record a Rosa Cabana, fundadora de Mirant al Cel

El món sardanista de Sabadell va guanyar rellevància gràcies a persones com Rosa Cabana que, juntament amb el seu marit, Salvador Ferré, va fundar el grup sardanista Mirant al Cel l’any 1947, una colla que pertany a la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Fins i tot, Ferré i Cabana van rebre la placa de ciutat al mèrit sardanista 2013, atorgat per Sabadell Sardanista.

El grup es va consolidar gràcies a la passió i dedicació del matrimoni, com un referent de la cultura pròpia, actuant a festivals, exhibicions i concursos d’arreu de Catalunya. També han organitzat cursets a les escoles. El grup sardanista compta amb les seccions de Colla Sardanista Ressò i Colla Sardanista Esqueix.

Per a tot aquell qui vulgui fer l’últim comiat a Rosa Cabana, que va morir el 5 de juliol a l’edat de 96 anys, la sala de vetlla del tanatori de Sabadell estarà oberta avui dimarts dia 7 durant el matí i la cerimònia de comiat se celebrarà el mateix dimarts a les 16.30 h al mateix tanatori.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top