Ciutat

La defensa de Cuixart demana aixecar la suspensió cautelar del tercer grau perquè "no ha dit res que no hagués dit"

La defensa del sabadellenc Jordi Cuixart demana que s'aixequi la suspensió cautelar del tercer grau penitenciari perquè "no ha dit res que no hagués dit durant l'últim torn de paraula del judici o al llibre Ho tornarem a fer.

En aquest sentit, afegeix que el president d'Òmnium "continuarà exercint el dret de manifestació, el dret de reunió i la mobilització de la ciutadania, drets fonamentals que estan recollits a la Constitució Espanyola i als Tractats Internacionals".

Publicitat

En l'escrit d'al·legacions la defensa adverteix que "si el que es pretén és emmudir l'intern sota l'amenaça de no accedir a cap possibilitat de sortida de la presó, aquesta pretensió, que atenta contra els drets fonamentals de l'intern, no té cap possibilitat de prosperar".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top