Ciutat

Primera mort per coronavirus al Taulí després de dos mesos

El Taulí, aquest juliol / LLUÍS FRANCO

El Taulí ha registrat aquest dimarts, 18 d’agost, la primera mort per coronavirus dos mesos després de l’última, tal com informa la corporació sanitària. Fins ara, a l’hospital sabadellenc han mort 369 persones per la Covid-19.

A hores d’ara, el Taulí té 27 persones ingressades amb coronavirus, 24 a hospitalització i 3 a l’UCI. La xifra total és la més baixa de la setmana, que dilluns va començar amb 34 hospitalitzats per aquesta malaltia.

Al llarg d’aquest dimecres, a l’Hospital de Sabadell s’ha detectat un nou cas positiu i hi ha hagut tres ingressos, després de dos dies en què no n’hi va haver cap. La majoria d’hospitalitzacions es van produir la setmana passada, entre dijous 13 i diumenge 16 d’agost amb un total de 15.

Tanmateix, aquest mes d’agost el virus està tenint més incidència a l’hospital que en els darrers mesos. El 18 de juny, fa dos mesos, hi havia 7 persones ingressades, que ja eren 2 el dia 29, una xifra que es va mantenir les dues primeres setmanes de juliol. Al Taulí, la Covid-19 va començar a remuntar ara fa un mes, el dia 19 de juliol, quan ja eren 4 hospitalitzats i el nombre es va doblar el 28 de juliol, amb 8 hospitalitzacions per Covid-19.

Comentaris
To Top