Ciutat

La zona blava a Sabadell torna a ser de pagament des d’aquest dilluns

Consulta els horaris i les àrees de pagament per aparcar a la ciutat

Màquina de pagament de la zona blava / D.S

A partir d’aquest dilluns 24 d’agost la zona blava tornarà a ser de pagament a la ciutat. Es reinicia el servei després que l’aparcament en aquestes places hagi estat gratuït, com és habitual, les dues setmanes centrals del mes d’agost.

A Sabadell hi ha tres àmbits de gestió de la zona blava diferenciats per horari de servei i temps màxim d’estacionament. Es tracta de l’Eix Macià, carrers del voltant i Vapor Turull; de la plaça de Jaume GirabauMercat de la Creu Alta, i resta de la ciutat.

Actualment, a Sabadell hi ha prop de 1.500 places d’estacionament de zona blava en servei controlades mitjançant 63 màquines expenedores de tíquets.

HORARIS DE LA ZONA BLAVA

Els horaris de servei s’adeqüen als de més trànsit de la ciutat i als de més activitat comercial. El temps màxim d’estacionament permès varia segons la tipologia de la zona regulada. A Sabadell existeixen tres zones diferents.

L’any 2020 la tarifa general (matí i tarda) a totes les zones de la ciutat i per a tots els dies, és d’ 1,46 €/hora en fraccions de 5 cèntims d’euro. Està establerta la quantitat mínima d’aquesta taxa en 0,20 €.

Comentaris
To Top