Publicitat
Esports

El Sabadell, emparellat amb l'Almeria, no començarà la lliga el 12 de setembre

El futbol professional tornarà a la remodelada Creu Alta el cap de setmana del 4 d'octubre / Lluís Franco

El guió previst. La Lliga SmartBank arrenca el 12 de setembre, però el Sabadell ho farà més tard. El conjunt arlequinat, que havia demanat jugar les dues primeres jornades a fora, va quedar emparellat amb un dels equips que comencen més tard el campionat per la seva participació en el 'play-off' d'ascens a Primera. Així doncs, el Sabadell-Almeria que teòricament obria el campionat a la Creu Alta, ara en plena fase de remodelació, queda ajornat i el debut arlequinat en el seu retorn al futbol professional serà a la segona jornada, a l'Estadi de Vallecas davant el Rayo Vallecano. La LFP ja ha establert l'horari per aquest partit: es jugarà el dissabte 19 de setembre a les 21 hores i serà ofert per Gol TV.

S'esperava que l'estrena a casa fos el següent cap de setmana, però el calendari ha ofert un segon desplaçament consecutiu al camp del Mallorca i, per tant, el primer partit a l'Estadi serà a la 4a jornada amb un duel espectacular: el derbi Sabadell-Espanyol. Era un dels partits més esperats per l'afició que no el podrà viure en directe. L'última vegada que el conjunt perico va visitar la Creu Alta va ser la temporada 89/90. Una arrencada força exigent contra rivals cridats a lluitar per l'ascens a Primera Divisió. El segon derbi català no arribarà fins al 3 de gener del 2021 a Montilivi contra el Girona en la 20a jornada. El Sabadell tancarà la lliga a Anduva davant el Mirandés el 30 de maig. L'últim a casa serà contra la Ponferradina una setmana abans.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top