Oci i cultura

'Sour & Bitter': nou tast de cerveses a Sabadell

Taller de cerveses alemanyes, que va tenir lloc al juliol / VICTÒRIA ROVIRA
Els Jardinets de l'Espai Cultura acullen dissabte la primera edició del festival Sour & Bitter, malgrat que serà en un format reduït a conseqüència de la Covid-19. El Sour&Bitter s'engloba dins l'Agenda Cervesera de Sabadell, un calendari d'activitats al voltant de la cultura de la cervesa promogut per l'Associació Cultural Sabadell Cerveser.

Les portes s'obriran a les 18 h, amb el bar obert. A les 19.30 h té lloc la xerrada sobre estils àcids, a càrrec d'Ariel Caballero. A les 20 h projectaran el documental Lambic: About Time & Passion, de Dani Ruiz. Es difondrà la història d'aquestes cerveses, la seva filosofia i els cervesers -locals i internacionals- que estan mantenint viva aquesta llarga cultura cervesera. I s'escoltarà Ariel Caballero, jutge certificat del BJCP (Beer Judge Certification Program), que acabarà d'il·lustrar sobre aquest estil de cerveses. Finalment, a les 21 h arriba el tast amb maridatge de cerveses àcides. El preu del tast és de 10 € i es poden comprar en aquest enllaç.

Publicitat

Acidesa i amargor

Quan es parla de cervesa, habitualment s'associa amb l'amargor. Però el món de la cervesa té un ventall molt ampli de sabors en el qual destaquen les cerveses àcides o sours. Cerveses àcides? Sí, un món per descobrir. El Sour&Bitter centrarà l'atenció en aquest tipus de cerveses, un dels estils amb més tradició i que actualment està guanyant més adeptes entre la comunitat cervesera. Tot això, maridat amb menjar i sense oblidar mai les cerveses amargues.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top